29 iul. 2011

Zippyyyyyyyyyyyyyyyyyy!

I-am comandat la Stefan un carucior sport nou. Aveam nevoie de unul urgent si dupa indelungi cautari si cercetari, am ales Inglesina Zippy. Sunt foarte multumita de el, dar nu ma apuc sa-i insir acum toate caracteristicile, pentru orice info, se gasesc pe net din belsug! Ieri l-am scos la primul drive test, pe care l-a trecut cu brio si iubirica e foarte incantat de el. Pentru bebe 2 cred ca voi cumpara tot Zippy, insa acela va fi system free 3 in 1. Adica are landou, scoica si scaun auto plus o multime de alte accesorii. Mi se pare un sistem bine inchegat si am stat sa fac un calcul: daca e sa cumpar separat carucior, scoica si scaun de masina ajung la acelasi pret cu Zippy system. Si, prefer sa le am toate din acelasi model, este un sistem fiabil, merge impecabil, usor si se pliaza in 3 secunde cu o singura mana. Ce mi-a placut cel mai mult la Zippy e ca atunci cand il pliezi nu trebuie sa iei nimic jos de pe el. Isn't it wonderful?

Prima maseluta

Sau mai bine zis, primul colt de maseluta a rasarit in partea stanga, jos. Nu a facut circ dar in 2 nopti a avut somnul mai agitat si a trebuit sa-i dau nurofen ca sa se poata odihni. Saliveaza abundent, semn ca urmeaza si altele, iar eu nu pot decat sa sper ca nu se va chinui prea tare. Si mie-mi iese maseaua de minte in dreapta jos si credeti-ma ca doare ingrozitor!!! Felicitari iubiricii pentru maseluta!

La Multi Ani iubirica!

15 lunite avem astazi! Sunt atat de fericita ca nu pot sa exprim in cuvinte, iubirica ne aduce tot mai multe bucurii in fiecare zi! Vorbeste tot mai mult, si toti din jur se mira cat de harnic e la vorba, prezicand ca la 1 an jumate va vorbi bine. Eu sunt incantata cand il vad ca-mi arata usa si-mi spune uta. Sau cand ajungem in parc si-mi spune huta...nu mai vorbesc atunci cand il vede pe Bogdan pe web, incepe sa strige extaziat tata! Si se uita cu mare drag la el. Suntem incantati de evolutia si dezvoltarea lui, sper sa ramana tot asa istet si cand va fi mai mare. Azi, de ziua lui, ii dorim multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce e mai bun in viata! Te iubim, mami si tati!