7 nov. 2010

Chanel Chance - eau de parfum pour elle

Au meilleure dit, pour moi! Asta e parfumul care mi se potriveste cel mai bine si de care nu am de gand sa ma despart prea curand. Si nici n-o sa-l inlocuiesc o perioada buna de timp! Parfumul Chanel Chance cuprinde note de lamaie, zambila, iasomie, mosc alb, vetiver, ambra, patchouli si lemn de tek. Un parfum dulce, senzual cu esente florale ce surprinde senzatii intime si luminoase. Creaza un rasfat etern pentru femeile moderne. Need to say more?

What a woman wants



Si daca tot m-a dus Bogdan la shopping, am primit si ceva foarte frumos. Din Dk, mi-a adus o camera de filmat Sony, care e superba si pe care o s-o folosesc mult la filmat iubirica si excursiile care urmeaza. Am mai primit si un parfum Chanel Chance...un miros absolut divin are parfumul asta. Si un inel de aur foarte finut si frumos lucrat. Niste creme, un plus roz foarte dragut, cizme...In fine, cam tot ce-si poate dori o femeie care e si sotie si mama. Gotta look good, nu? Kisses for daddy, for all the presents given and for playing with us all day long. Boy, it's really good to have him home, next to us!

Me and my daddy

Au fost niste zile "pline" de cand a ajuns tati acasa: am fost plecati la tara, prin oras, in parc, magazine etc. Si la Stefan ii place enorm cu taica-sau ca doar il rasfata si-i canta in struna cum vrea el. Il duce cu masina, il tine in brate, se joaca cu el...e super! Greu a trecut timpul asta departe de tati, asa ca acum avem de gand sa "profitam" de el din plin! Ce weird suna asta, huh?