11 nov. 2010

Copil sau catel?

Iubirica mea are un singur dinte deocamdata, dar dintele ala face cat 10. Musca atata de tare, ca-mi dau lacrimile si-mi vine sa urlu, de sa ma auda si aia din Somalia - acu pe bune, fara misto. Ce va fi cand va avea 2, 6, 8 dinti??? Ma gandesc serios sa-l intarc, desi mi-e mila sa fac asta si nici nu vreau sa-l privez de laptele matern. De la bun inceput am zis ca daca e sa am lapte suficient, o sa-l alaptez pana la 1 an jumate, spre 2 ani ca sa aiba o imunizare buna si sa fie ferit de boli. Si totusi, ce facem cu muscatul? Nu exista ceva protectie, bariera anti-muscat care se poate atasa la piept?

Bebe in prim plan

De cand a venit tati acasa, iubirica e si mai rasfatat ca inainte - face numai ce vrea el si ne pune la colt pe toti. Nu avem drept la replica, ba mai nou, si-a facut obiceiul sa ne plescaie pe maini, fata sau pe unde apuca. Mai trebuie sa adaug si trasul de par, ca sa fie tacamul complet, plus, tipetele atunci cand nu-i convine ceva sau ridic tonul la el. Parca mi-ar arata ca el tipa mai tare decat mine...asta deocamdata doar ca e inca mic. Cand mai creste putin, schimbam placa! Imi place ca deja isi imbogateste vocabularul: ma ma, bo bo, bă, ga gă, si multe altele de-ale lui. E foarte activ, nerabdator sa stea in fundulet - daca ar fi dupa el ar trebui sa-l las sa umble deja. Stau uneori si ma gandesc cum va fi cand o sa inceapa sa umble...atunci sa vedeti conditie fizica de invidiat. N-o sa am nevoie nici de sala, nici de alte sporturi, ma va ajuta iubirica la mentinutul siluetei.

Reduceri la dm, Lotus

Ieri am fost la shopping, again! In Selgros, de unde am cumparat tot ce ne trebuie pentru braduletul de Craciun. Au niste chestii tare dragute acolo si nici preturile nu sunt exagerate. Apoi, ne-am oprit in Lotus unde am intrat la dm (magazin cu produse de cosmetica si tot ce tine de infrumusetare) de unde mi-am luat o lotiune de corp Neutrogena si alte cateva maruntisuri necesare. O sa merg iar, in data de 19-20 noiembrie, vor avea reduceri de 20% la toate produsele, ceea ce e ok. Till then, plimbarica cu tati si bebe and last, but definetely not least, spending the time with the family!