20 iul. 2010

Acest post nu este o reclama la Tv!


Jur ca nu suport sa mai deschid televizorul! Ar trebui sa mi se plateasca daune morale ori de cate ori sunt nevoita sa o vad pe Nichita, piticu' porno, Eva Kent sau Moni Columbeanu!!! Ca despre politicieni o sa revin intr-un alt post caruia trebuie sa ii dedic multa rabdare, atentie si perseverenta. Dar totusi de ce ne ghiftuiesc posturile tv cu aceste specimene rare? De ce in fiecare seara la emisiunea "Povestiri de noapte" trebuie sa vad fufe dezbracate care isi dau lasciv la o parte extensiile din ochi sau se scalda in jacuzzi impreuna cu reporterul? De ce trebuie sa le auzim comentariile de doi bani, oare chiar nu au pe cine sa invite la emisiuni in afara de aceste persoane agramate??? Eu nu pot sa inteleg ce exemplu poate sa fie Nichita pentru generatia tanara? Nu am nimic personal cu femeia, sa nu ma intelegeti gresit, dar cred ca moderatorii acestor emisiuni ar trebui sa-si faca rating-ul bazandu-se si pe alte standarde. Plus ca nu inteleg nevoia obsesiva a romanului de a copia de la straini - in acest caz de la americani de cele mai multe ori - si aici fac referire la show-ul lui Catalin Botezatu, "Burlacul" se numeste. Show copiat de la americani dupa modelul "A shot at love" cu Tila Tequila (Dumnezeule mare ce apelativ si-a gasit si asta!) sau dupa "That's amore" (pe ala din show-ul asta nu mai retin cum il cheama). Anyways, ideea e ca noi romanii nu suntem capabili sa facem ceva original, si chiar daca incercam sa facem, iese prost. Nu are rost sa ne intrebam de ce...soarta e de vina sau faptul ca avem mintile mult prea odihnite si ocupate cu "vedetele" din showbizz ca sa facem ceva ca lumea. Si da, am pus vedete intre ghilimele, deoarece cu foarte mici exceptii, specimenele de la noi nu pot fi considerate vedete. Paiaţe, cred eu, ar fi un cuvant mult mai potrivit.

Superba melodie...


Omorati-ma cu pietre! Daca aveti curajul sa spuneti ca aceasta melodie nu este bestiuta, superba, excelenta sau cum vreti voi s-o mai numiti! Daca va place, enjoy it, daca nu...n-ati avut noroc! LOL! :P

Let's talk about sex




Nu, nu ma refer aici la actul in sine ci la film! La totul despre sex - Sex&the city - la care a aparut si partea a doua. Abia astept sa-l vad deoarece sunt mare fana. Sper ca bebelache al meu sa fie cumintel pana ma uit la film. Cand o sa fie mare o sa ne uitam impreuna. Dintre seriile de filme pe care le iubesc mai pot enumera si: The Tudors - absolut fantastic, Friends - il ador!!!, Rome - genial, True Blood - nu stiu exact de ce, dar imi place enorm. Daca e ceva ce ma calca pe nervi mai tare decat telenovelele romanesti gen Aniela, alea sunt filmele indiene. Postul national tv s-a hotarat sa difuzeze acest gen de pelicule. Macar daca ar fi de actualitate acele filme, poate ca ar mai merge. Dar nu! Sunt filme indiene din 1900 toamna cu niste idiotenii de-ti vine sa sari pe geam cu televizorul in brate sau atarnat de gat in cel mai nefericit caz! Ce-aveti oameni buni de ne stricati retina cu asa ceva??? Anyways, cum zicea Shakespeare - to be or not to be...a bee :) asta e de la mine, ca bietul poet nu a spus decat prima parte. In curand o sa revin cu un top al celor mai bune filme, carti si sitcom-uri tv.