13 iul. 2010

Stil, stil si iar stil


Are bebe al meu un dar de a dormi de stau si ma minunez! Atata se intinde de am senzatia ca nu-i ajunge intreg patul, lasand la o parte faptul ca el doarme pe mai mult de jumatate din pat, iar eu pe o amarata de margine, incat uneori ma trezesc cu oasele anchilozate. Dar nu are rost sa ma plang, nu eram eu aia viteaza care decreta deunazi ca orice ar fi isi culca bebele cu ea in pat? Deci: SILENCE! si rabda. I-am facut la Stefan o poza in timp ce dormea intr-una din zile iar pozitia lui de somn ma duce cu gandul la o melodie de-a Rihannei, mai bine zis la un vers dintr-o melodie de-a ei, care zice cam asa: "got my middle finger up, I don't really give a fuck".

Nu-mi place data de 13!



Desi nu sunt superstitioasa de felul meu deloc, niciodata nu mi-a placut data de 13. Nu am o explicatie logica pentru asta, dar pur si simplu nu-mi place cum suna. Pana acum ziua a decurs foarte bine...Aseara am iesit un pic cu Stefanut afara, apoi i-am facut baita si a dormit de la 23:00 pana la 04:15 cand s-a trezit sa pape. Apoi l-am pus inapoi la somnic si am adormit si eu pofund langa el. Am fost o lenesa, deoarece ca de obicei el s-a trezit inaintea mea. L-am simtit ca se tot foieste in pat, apoi a inceput sa gangureasca. Cand am deschis ochii l-am vazut ca sta cu capul intors catre mine, privindu-ma de parca ar fi vrut sa-mi spuna:
- Nu ai de gand sa te trezesti azi? Mie trebuie sa mi se schimbe scutecul si sa primesc de mancare. Asa ca m-am conformat si am trecut sa-mi indeplinesc indatoririle de mama. Acum puiul meu doarme iar, dupa ce s-a dat nitel in balansoar, l-am trecut la izmene scurte ca e o caldura si o zapuseala de iti vine sa iei campii...