21 oct. 2010

Surprize, surprize fara Andreea Marin


Se pare ca scumpul meu sot, chiar daca e departe de noi, a reusit sa ma surprinda foarte placut. Nu stiam de ce ma tot intreaba daca ies cu iubirica afara inainte de ora 10. Cand eram aproape gata de plecare a sunat cineva la interfon - credeam ca sunt iar cei cu reclamele postale ca as fi cedat nervos instantaneu - de fapt era cineva care ma anunta ca am primit un buchet de flori. Am ezitat putin, ma gandeam ca nu are cine sa vina cu flori la mine, mai ales ca vocea nu mi se parea cunoscuta. Asa ca am intrebat pentru cine sunt florile? Raspunsul a fost clar: pentru doamna Bobotan Liza. Eu is aia, inseamna ca florile or fi pentru mine...dar de la cine? Cand a ajuns omul la usa, mi-a dat buchetul, eu eram si mai descumpanita. L-am intrebat de la cine sunt, mi-a zis ca nu stie ca el e taximetrist si a fost trimis sa mi le aduca. Ok...si mai ciudat, careva poate are chef de glume. Dar mi-a zis sa citesc biletelul de pe buchet ca poate cine le-a trimis s-a semnat acolo. Vad si eu biletelul dupa 3 ore si il deschid: La Multi Ani...de la sotul tau! Multumesc pui, chiar ca a fost o surpriza! Ma revansez cand vii acasa :D A doua surpriza a fost de la mama mea care m-a insotit pana la magazin sa cumpar cate ceva. In drum spre casa am vazut la un magazin un tweety de plus, imens. Am zis ca il cumpar pentru iubirica ca e foarte dragut si o sa ii placa cand va fi mai mare. Maica-mea m-a intrebat ca asa de mult vreau sa i-l iau? La care eu am zis un "da" foarte hotarat. Atunci, a zis ea, il cumpar eu pentru tine ca si asa nu stiam ce sa-ti fac cadou. Yeeeeeeeeeeeeeeeee, am un tweety mare, si un catel de plus la fel de mare primit de la Bogdan! Incep sa fac colectie pe care o sa i-o dau iubiricii!

Limbajul de internaut al iubiricii

Aseara cand povesteam cu Bogdan, m-am gandit sa-l las si pe iubirica sa-i scrie ceva. Nu va spun ce plescaieli a primit tastatura, ma gandeam ca nu o sa supravietuiasca ordeal-ului, tot tremura de emotii Stefan al meu sa bata cat mai repede pe ea. Va atasez ce a iesit: h nbnmh,8uiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiuiui, g4343rdc szvb xxrccxserse3asSZrs3fr, dfscv. Asta in limbajul codat al agentilor secreti inseamna: tati hai acasa mai repede, mi-e dor de tine. Astept sa-mi aduci jucariile. Te iubesc! Over and out!

Happy b-day 2 me

E oficial, azi am 26 de ani...ce urat suna, nu-i asa? Dar anul asta nici nu simt ca e ziua mea, sunt mult prea ocupata cu strumful meu, caruia tin sa-i multumesc, caci datorita lui nu simt ca am imbatranit. Stie el ce stie, si nu ma lasa sa ma intristez. In plus, e cea mai frumoasa zi de nastere, pentru ca o serbez alaturi de iubirica mea si sunt sigura ca nimic n-o sa poata egala asta. Deci, La Multi Ani mie! :P

Mosteniri

In acest post vreau sa mentionez si aspectul mostenirii genetice pe care l-a luat bebe de la noi in ceea ce priveste ticurile. La aspectul fizic ne-am lamurit, seamana mai mult cu mine! :D In schimb, majoritatea ticurilor le are de la tati: isi ridica picioarele in sus si apoi le da drumul jos brusc, ca din pod, ii place sa se tot intinda - pana la 20 de ori pe zi - nu mananca si nu face nimic altceva pana nu se intinde, ii place sa se auda vorbind chiar daca nu-l baga nimeni in seama - cand realizeaza ca povesteste de unul singur incepe sa tipe - exact ca taica-sau, este foarte atent la tot ce vede, nu-i scapa nimic din ochi, parca ar fi o acvila. In schimb, are ceva si de la mine - stilul de a dormi. Stilul ala imprastiat/rasfirat pe tot patul, de nu iti dai seama unde e capul si unde sunt picioarele. Uneori doarme ghem intr-un coltisor, alteori nu-i ajunge juma' de pat. La asta clar, seamana cu mine, si ma bucur! Inseamna ca ne odihnim bine. Acu sta foarte atent si se uita la mine cum tastez, e un adevarat inger copilul asta cand se trezeste: sta mai bine de o ora la povesti si nu se plictiseste...Asta e si ora mea de relaxare maxima chiar daca e 7 am.