9 dec. 2010

Screaming king

Americanii, ca numai la ei putea sa se faca un asemenea show, au o emisiune care este difuzata de Mtv, numita Scream queen. Mai precis, niste tipe trebuie sa faca dovada ca se stiu speria la efectele speciale folosite in filmele horror, si ca stiu sa urle care de care mai "senzual". De ceva vreme incoace nu ma pot abtine sa nu-l compar pe iubirica cu tipele respective, sau mai bine zis sa-i dau locul intai la urlat. Alea din emisiune macane pe langa Stefan, miorlaie sau tipa suav daca vreti. Cand incepe al meu bebe cu urlatul trebe sa ne tinem respiratia, sa ne "educam timpanele" sa fie capabile sa accepte fara traume decibelii scosi de fiu-meu din plamani. Si are decibeli frate, nu gluma! Screaming king i se potriveste de minune. Nu stiu unde a disparut micuta mea Mariah Carey, dar se pare ca a fost inlocuita de o bestiuta urlatoare...
P.S.: nu va lasati inselati de poza atasata, in care fiu-meu pare un inger! Believe me, he's not!

Fontanela mica

Cunoscuta si sub numele de fontanela posterioara, e cea care se inchide prima la bebelusi. De obicei incepand cu luna a 6-a, dar nu e neaparat la fel la toti copiii. Nu stiu ce mi-a venit aseara sa-i verific la iubirica fontanelele, si am observat ca, cea posterioara e inchisa. Fontanela mare, cea din moalele capului, e inca deschisa, dar nu mai are asa mult pana sa se inchida de tot. Iubirica mea se dezvolta ca la carte, sper s-o tina tot asa ca si pana acum si sa fie la fel de vioi si de sanatos!

Bebe si preferintele muzicale

Desi pare incredibil (cel putin pentru mine) Stefan are de pe-acum preferinte in domeniul muzical. Ii place tare mult melodia Rihannei - Only girl in the world - melodie pe care il iau la dans si el se distreaza copios. Rade cu gura pana la urechi, si ii cad balutele din gurita de euforie. Eu incerc sa-l obisnuiesc de pe-acum cu stiluri muzicale cat mai complexe - de la muzica clasica, la soul, r'n'b, dance...Exceptie fac datile cand e la taica-meu si el ii pune manele sau muzica populara!!! Nu am nimic impotriva muzicii populare, dar cand aud manele mi se increteste parul. Nu mi le plac si gata! De aceea, pe cat posibil, incerc sa-mi feresc iubirica de astfel de genuri muzicale pentru ca eu consider ca nu are ce sa invete din ele. Majoritatea sunt agramate rau. Mai bine sa asculte Rihanna daca tot ii place asa mult!